HIBE lavenergi

Vi bygger lavenergi i den energiklasse du ønsker
HIBE højisolerede betonelementer er udviklet med henblik på at optimere bygningskonstruktionerne (råhuset) mest muligt. Konstruktions- og energimæssige detaljer afgør om et hus er lavenergi og helt konkret er der flere faktorer som spiller ind, når man bygger lavenergi og vil opnå en bestemt energiramme.

Et hus placering (i forhold til solen), udformning (arkitektur), isolering, tæthed, evne til at optage og afgive varme samt husets energikilder, vil i fremtiden være altafgørende faktorer for hvilken lavenergiramme dit hus kan leve op til. Med HIBE har du de optimale konstruktionsmæssige og bygningsfysiske forhold på plads, til at bygge den energiklasse du ønsker.

Betal mindre i varme og udled mindre CO2
Opvarmning af boliger er årsag til den største del af landets CO2 -udledning, idet ca. halvdelen af det samlede danske energiforbrug går til opvarmning og ventilation af vores huse. Derfor er det ikke kun for at spare på varmeregningen at du bør bygge lavenergi, det forbedrer Danmarks miljøregnskab markant, hver gang lavenergihuse erstatter gamle energislugende og CO2 udledende huse.

Byggeprocessen i HIBE sikrer et meget lavt energiforbrug ved produktion og opførelse af en bygning samt ikke mindst, et ekstremt lavt energiforbrug og vedligehold i hele bygningens levetid. Alt tæller i det samlede CO2 regnskab.
Læs om HIBE og bæredygtighed

bill_lavenergi
Karlslunde Plejecenter – Bygherre er Greve Kommune, arkitektrådgiver er RUBOW arkitekter og ingeniøren er Henrik Larsen A/S