Om HIBE

Udtales < Hajb >  eller som det engelske ”Hype” (Højisolerede betonelementer).

HIBE A/S er en videns- og udviklingsvirksomhed, som igennem mange år har indsamlet ekstremt meget viden og afprøvet utallige idéer til hvordan vi kan optimere både fremstilling, konstruktion og energieffektiviteten i lavenergi byggeri.
Det er resulteret i HIBE – højisolerede betonelementer, som var færdigudviklet i 2009 og i januar 2010 stod Villa Kokkedal – et behandlingshjem for børn med særlige behov – færdig, som første HIBE byggeri.

Smukke, robuste, bæredygtige, energieffektive og fremtidsorienterede HIBE bygninger er siden skudt op rundt omkring i Danmark, både som kontorbyggeri, boligbyggeri og som forskelligt institutionsbyggeri.
Se billeder fra HIBE byggerier

Villa Kokkedal - et behandlingshjem for unge fra Københavns Kommune
På HIBE elementer kan der fastgøres et hvilken som helst materiale til facaden. Villa Kokkedal ligger direkte til Øresund og skal med en træbelagt facade – bygge videre på en stemning af vand, skibsfart og åbne vidder.

HIBE’s baggrund
Bag HIBE A/S er Rådgivende ingeniørfirma Klaus Nielsen A/S med mere end 30 års erfaring indenfor nybyggeri og renovering. Klaus Nielsen A/S rådgiver i hvordan man renoverer, bygger nyt, energieffektivt og samtidigt til den aftale pris.

Klaus Nielsen A/S mission er, at være en seriøs og troværdig rådgiver i byggeerhvervet, som ved, at tillid, loyalitet og den personlige relation – er vigtige ingredienser i god og faglig rådgivning.
Læs mere om Rådgivende ingeniørfirma Klaus Nielsen A/S