Vellykket Building Green messe for HIBE

14.10.2013

HIBE deltog i år på Building Green,  hvor vi havde 2 vellykkede dage på en ambitiøs messe der stiller skarpt på grøn vækst og bæredygtigt byggeri.
Vi har i Danmark opstillet klare politiske mål for grøn vækst og for et fossilfrit samfund i 2050. Det kræver en branche som kan levere tekniske løsninger og vidensbaseret rådgivning, som kan omstille Danmark til 100% vedvarende energi og nedbringe vores samlede CO2 udslip.

For HIBE er det derfor en oplagt platform, til at fortælle vores primære målgruppe – bygherrer, arkitekter og entreprenører – om de unikke muligheder HIBE rummer, netop når vi skal bygge smukke, fremtidsorienteret og energirigtige bygninger, som kan indfri både nuværende og kommende bygningkrav.

Deltagerantallet var endnu højere i år end sidste år, og der blev vist stor interesse for HIBEs potentiale indenfor både nybyggeri og energirenovering med højisolerende betonelementer.

Vi går hjem med en lang række muligheder for opfølgning og møder ude på tegnestuerne, så vores deltagelse på Building Green var en stor succes, som vi ser frem til at gentage til næste års Building Green.

HIBE på Building GreenHIBE på Building Green
Messedeltagere fra højre; Gunnar Hansen/producent af HIBE elementer – Klaus Nielsen/ingeniør og direktør for HIBE A/S – Micho Temizsoy/ingeniør  i Klaus Nielsen A/S – Flemming Hagen/ingeniør og direktør for Klaus Nielsen A/S og Carina Augustinus/teknisk designer elev i Klaus Nielsen A/S.

Building Green 2013
Et rekordstort deltagerantal på 4200 besøgende på Building Green, gjorde eksponeringen god på dette års grønne fagmesse.

GB03
HIBE fik stor interesse fra vores målgruppe og vi havde muligheden for at fortælle detaljeret om HIBE – højisolerende betonelementer.